Halte 7.1 – Healthy Ageing Tour (Leek)

De Hoge Snelheidstrein die Chantal heet vertrok begin dit jaar van Station Blaak. De trein doet deze week Groningen aan waar Chantal deelneemt aan de Healthy Ageing Tour. Iedere dag geeft Chantal antwoord op dezelfde acht vragen. Lees hier de antwoorden na de eerste etappe!

– (deel 1a) Tijdrit van 17 km in Leek

– (deel 1b) 16.00 uur Etappe van 77 km in Grijpskerk

 

 1. Hoe laat stond je op? En hoe?
  Om 7.00 uur. Ik ging direct uit bed, want ik had nogal een strakke tijdplanning. Om 7.45 uur stond de auto klaar voor vertrek naar de tijdrit. Voor een tijdrit moet je altijd georganiseerd zijn anders loopt het in de soep.
 1. Heeft iets je vandaag verrast?
  Ja hoeveel pech je kan hebben op één dag….
 1. Wat was het beste moment van de dag?
  Dat we met z’n vijven in de eerste waaier zaten en dat Amy het afmaakt.
 1. Wat was het doel van vandaag?
  Een goede tijdrit rijden en super gefocust zijn in de middagetappe, want er stond wind! Waaierssss….
 1. Met wie heb je de meeste tijd doorgebracht?
  Met Amalie, Amy, Christine, Kasia en Anna. Na de tijdrit moesten we 4 uur wachten voor de middagetappe. Samen in de teambus. Lunchen, hangen, kletsen, muziek luisteren in dan ineens haasten voor de start.
 1. Wiens haar zat vandaag het beste?
  Anna! D’r haar zat erg aerodynamisch!
 1. Wat was je grootste irritatie punt vandaag?
  Dat ik twee  keer materiaal pech had. In de individuele tijdrit vloog mijn ketting eraf… Ik moest stoppen en de mecanicien moest uit de auto springen om me te helpen. Gelukkig was hij vrij snel en heb ik niet al teveel tijd verloren. Gewoon dikke pech, maar wel heel irritant. Ik dacht alles gehad te hebben en toen kreeg ik in de middag etappe nog een keer materiaal pech, terwijl ik nota bene in de eerste waaier zat!
 1. Met welk woord zou je deze dag omschrijven?
  Pechvogel!

 

Samenvatting etappe 1a:

http://www.podium.tv/nl/201704050955/sport/wielrennen/healthy-ageing-tour-etappe-1a

Samenvatting etappe 1b:

http://www.podium.tv/nl/201704051555/sport/wielrennen/healthy-ageing-tour-etappe-1b

 

 

 

No Comments

Post A Comment